RESTAURANT ZEEBINKIE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 304 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Zeebinkie. Meer weten? Ontdek meer

13 nov 2022 om 21:02 Levering een beetje laat, maar heerlijk gegeten!
11 nov 2022 om 21:28 Goed op de hoogte gehouden en lekker gegeten
7 nov 2022 om 21:01 Genoeg eten, prima kwaliteit. Snelle bezorging, we zitten best een eind van het restaurant af. Minpunt: herrie in de pan was op, ze belden netjes dat dit niet was, maar toen al betaald, dus alsnog contant moeten bij betalen voor ander gerecht.
4 nov 2022 om 19:48 Eten was super! Snel bezorgd
21 okt 2022 om 19:42 Heerlijk gegeten. Heerlijke spareribs, goede patat en zeer royale porty lekkere en knisperverse salade. En dat voor een hele vriendelijke prijs. Verzocht om even te bellen bij bezorging, er werdt keurig 10 minuten voor aankomst gebeld. Aanbeveling!
10 jul 2022 om 23:19 Lekker gegeten! Bezorgtijd was vanwege de drukte iets langer maar ik werd telefonisch netje op de hoogte gehouden! Zeker voor herhaling vatbaar
10 jul 2022 om 21:04 Goed waar voor je geld, ook snel bezorgd.
9 jul 2022 om 20:34 Prima, wat we hadden verwacht. Niet super, zeker niet slecht.
26 jun 2022 om 19:47 Goed verpakt een heerlijk gegeten! Bestek. Opfrisdoekjes. Zeer uitgebreide salade. Voor herhaling vatbaar
29 mei 2022 om 20:40 Vreselijk, eerst langer dan een uur gewacht wat wel begrijpelijk is naar Zierikzee. Kipsate en varkenshaas besteld. Kroepoek lag waarschijnlijk een paar dagen open. Verschrikkelijk taai. Voor 13,50 varkenshaas besteld krijg je 3 kleine stukjes…
30 apr 2022 om 19:49 Erg weinig slappe en half rauwe patat, een verbrande kipschnitzel die nergens meer naar smaakte, pasta met garnalen waar nauwelijks smaak aan zat. Erg duur voor wat je ervoor krijgt.
26 apr 2022 om 19:26 Wat een ranzig eten was dit, de patat was rauw, de kip bedorven en alles zat in papier gekwakt. De pindasaus liep er doorheen en ergens in die pindasaus zat de kroepoek verstopt. Nooit meer!!