RESTAURANT ZEEBINKIE

RESTAURANT ZEEBINKIE Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 289 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Zeebinkie. Meer weten? Ontdek meer

30 apr 2022 om 19:49 Erg weinig slappe en half rauwe patat, een verbrande kipschnitzel die nergens meer naar smaakte, pasta met garnalen waar nauwelijks smaak aan zat. Erg duur voor wat je ervoor krijgt.
26 apr 2022 om 19:26 Wat een ranzig eten was dit, de patat was rauw, de kip bedorven en alles zat in papier gekwakt. De pindasaus liep er doorheen en ergens in die pindasaus zat de kroepoek verstopt. Nooit meer!!
17 apr 2022 om 21:55 Goed eten alles erbij servetten bestek verfrissing doekjes
11 apr 2022 om 0:26 Absoluut niet de moeite waard, en erg duur.
21 mrt 2022 om 11:39 Heerlijk gegeten, goede biefstuk, lekkere friet / salade.
3 mrt 2022 om 20:54 Es war sehr sehr lecker. Auch super verpackt sodass das Essen noch schön frisch und warm geliefert wurde. Die Sparerips können wir nur empfehlen!!!
30 jan 2022 om 0:32 Het heeft ons prima gesmaakt! Al het eten was warm, goed verzorgd en netjes verpakt. Mooi op tijd ivm de afstand van Zeebinkie naar ons toe. We missen alleen die zeer gewilde bingo kaarten , deze zaten er niet bij.
23 jan 2022 om 22:24 Heerlijk gegeten
23 jan 2022 om 10:26 Friet, en snacks waren lekker Spareribs waren bijna krokant gebakken en keihard helaas , hotwings waren lekker, en in me sla zaten heeeeel veel kappertjes door heen beetje zonde!
19 jan 2022 om 12:30 We hebben smiddags al een online bestelling gedaan. Het eten was weliswaar op de afgesproken tijd bezorgd. Maar de frieten waren erg slap en lauw, in een papieren zakje - misschien een verpakking verzinnen waarbij ze wel knapperig blijven.
16 jan 2022 om 7:46 Yeah, can be slow, but you have to understand that can be busy and difficult these days. If you plan and order ahead, you'll be rewarded: great quality for a fair price!
15 jan 2022 om 21:34 Wij hebben een uur en DRIE kwartier moeten wachten op ons eten, en het eten was echt koud koud.